27 January 2012

Tidak adil..tidak adil..


Tetiba aku ada kesedaran bila berblog...mulai sekarang aku nak berblog pasal kehidupan aku jek. Camtu tu lagi baguih dari aku dok cerita gosip2 artis kan. Bukan apa, sejak arwah sepupu yang paling rapat ngan aku baru je meninggal dunia brapa hari yang lalu, aku rasa cukup2 la aku enjoy katak selama ni. InsyaAllah. Itu yang aku harapkan.. 

Selama ni, aku sedih sangat bila en husband asik tinggalkan aku tiap malam untuk kebaikan.. tapi arini, pas aku baca tang ni

Diakhirat nanti seorang wanita solehah akan
terperanjat dengan pahala extra yang banyak dia 
terima diatas segala kebaikan suaminya yang tak disedari.
Contohnya bila dia redho suaminya pergi berjemaah di masjid
atau ke majlis ilmu, bersedekah.. ganjaran Alah keatasnya jua..


Tiba2 aku rasa, apa yang aku fikirkan selama ni tak betul n salah..terima kasih kat kak MAKBED JOURNAL coz siarkan artikel macamni..huhu..


0 orang bagi coklat :

Post a Comment

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™