19 March 2012

Main tarik tali



Photoshoot untuk si kecik...kesian dia asyik duduk kat rumah..
so semalam aku lepaskan dia main ngan walker dia kat luar rumah.. kemain seronok dia...
hip horayy la jawabnye.. 


Muka takde perasaan..marah pun buat tak tahu je dak kecik ni..tengok..
dia dok tarik-tarik tirai hitam tu..ishh babab kang...


Sudahnya..masuk ke mulut..


Geram la tu tak dapat main lagi..
lepas kena sound ngan ibu..memberontak tarik-tarik pula tirai tuu...


Alamak senget pula..abaikan aja..lepas marah onyah main kat tirai..
dia tibai main tali rapia pulak dahh..


Ibu tak bagi main tali hitam..kita main tali hijau pulak.. sapa nak jawab tu???
hurmm onyah..onyah..
janji bahagia ye...

Photobucket

3 comments :

  1. as long as tak melalak sudah..hehe

    kite copy zikir harian ek..nak wat simpanan n ingatan kat blog kite.. :)

    ReplyDelete
  2. ambil la akma..kita pon copy dari orang..

    razfira... macehh..

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™