03 March 2012

Semperit Alaf baru


Woo tak penah aku nengok semperit putar2 macamni..
macam beshh jek..

Aku jumpa kat blog ni yang jual semperit..
OPAH SEMPERIT katanya...eii cam layan je..
macam2 perisa ada..yang pasti aku rasa nak TRY YANG CAMPUR-CAMPUR tu..

Kalau pos idok pecah ke ek??? ni kena tanya tuan semperit nihh
tapi sekarnag dah pukul 1200 malam..

Esok2 je le ye....

Photobucket

3 comments :

  1. cam sedap je pun..yummy..cute and colorful

    ReplyDelete
  2. wau! mcm sodap :D

    klu berminat nak beriklan boleh terus email tehaa atau nak edit blog melalui pakej yg mnjimatkan bole lawat blog tehaa klik 'Tempahan&edit"

    ReplyDelete
  3. tu la aira..tengok mcm bes lakk bulat2..selalu semperit panjang2...

    tehaa akak da email tadi..:)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™