29 March 2012

Suprise besday dari SUGAR DADDY


Terharu..gembira tak habis-habis lagi..
memang SUPRISE..

Semalam kan besday aku yang lagi 2 tahun nak ke 30 heee..ni lebih pada kesah en. sugar la ni..
masuk tepat jam 12 malam time besday aku tu..memang aku tak tidur tunggu mesej dari orang tu..
tapi sedey..dia tak sent pon wish.. so takpele..maybe usia makin tua ye dak..tradisi makin dilupakan..uhukk

So nak dijadikan cerita, petang semalam..laki aku balik rumah..dia cakap nak pergi rumah pak tam..ada kerja nak buat...dia suruh aku mandi cepat dan sempat dia cakap kat onyah pakai baju 'lawa-lawa'..tak tertanya pula aku..hai selama ni pegi umah paktam..pakai baju apa pun boleh.....

On the way ke umah paktam...aku minta dia beli kek besday memandangkan aku tengok..macam takde hint2 nak beli kek macam selalu pon..masa tu mula la sedih tahap gaban... siap bergaduh-gaduh..paling bes dialog dia.. dah tua pon nak kek ke? beli je kek pisang..uikhhhh aku sentap lagi menyentap le kan..sepanjang jalan aku jadi batu belah batu tertangkup..

Sampai je kat umah paktam...apa lagi tetiba macam kena karan jek..tengok banyak makanan atas meja..siap ada sumi n gula-gula..

Paktam yang baik hati tengah buat air tu cakap.. ada meeting blok kejap lagi.. tu buat makan-makan..err yeke?? tapi dalam ati aku macam gelisah tak tentu pasal weh..tup tup ramai yang datang..siap bawak bini...aiii meeting apa ni...

Tiba-tiba.............................................
en. sugar bawak kek besday yang tulis SELAMAT HARI JADI SAYANGKU...gluppp...
wahhhh malu tak terkata lorr..nak je aku lompat-lompat kat dia..tapi yele ramai ornag..ate giler laaa kalau aku buat aksi gitu...ahahahaha.. 

memang terharu..ni la 1st time dia buat suprise macamni..terima kasih ye en.sugar..
sanggup buat suprise macamni.. serba salah aku sebab gaduh-gaduh ngan dia..tula sapa suh cari pasai hahaha.. maceh gak kat geng-geng paktam yang sama-sama beroperasi wat suprise kat aku yang tak seberapa ni... memang terharuu.. tapi sedey gambar takde..suprise le katakan..

so harapkan gambar kat tepon kawan sugar je lahh..
Onyah??? ohh terlupa tangkap gambar ngan dia sebab MALU satu hal...lupa satu hal...maknanya jadi dua hal la..kkiikiki..

Photobucket

0 orang bagi coklat :

Post a Comment

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™