22 April 2012

Cup cake



Woo teruja tengok cupcake..comey..nak makan pun sayang..
aku ni ntah bila nak buat kek ni..ikutkan hati memang nak buat kek..tapi buh je dalam loyang hahaha tu tahap rajin sikit la.. kalau terlebih rajin bubuh dalam cup..

Edisi cuci-cuci mata tengok cup cake.. selamat mencuci mata !!!










Photobucket

7 comments :

  1. buat la cupcake...boleh muna mntak sket...hehe

    ReplyDelete
  2. ha..memang gila kan tengok gambar dia...kalau makan pun sedap juga...saya bolehlah sikit2 buat cup cake ni sebab pernah belajar dulu,siap amik tempahan lagi...tapi lama-lama dah boring nak buat cup cake lagi...nak makan orang lain punya pulak...

    ReplyDelete
  3. cupcake ni rupenye mmg cantik tp sy x lalu nak makan sbb manis sgt. huhu

    ReplyDelete
  4. comey giler yg burung hntu tu!!!

    ReplyDelete
  5. mana gambar cup ckes yg dh siap? hehehhe akak tak penah bt cup cakes pun...tkt tak jd

    ReplyDelete
  6. deQna : alamatnyee mmg tak terbuat..'rajin'...

    kak ummi : saya ni memang gila..tapi tu lahh nak watnyee mak aiihh tunggu janggut tumbuh dulu hahaha

    kak raz : sama lahh..penah wat gak..tapi rajin punya citer la..beli je gambar angry bird just conteng tepi2 kek je..kalau tgk mesti kelako org tak berseni le katakan...

    ifa : sama la akak pun suka yg tu..

    kak dana : hurmm cupcake muncul dalam mimpi je hehe

    ReplyDelete
  7. haaa....sokong!!! tgk cntik...tp nk mkn x lalu sebab manis sgt...rse kembang tekak ni...

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™