25 April 2012

Cupcake versi 2




nak cerita malu... nak kata aku ni 'rajin' buat kek tu tidak le..
memang aku ni tahap gaban malas..tapi suka berunsur-unsurkan kek..coklat..kawan aku kat opis pun boring gamaknya..balik-balik buka resepi kek..resepi coklat..buatnya tidak pun..

gambar atas tu gambar lama la..ekceli..beberapa hari yang lalu memang tekad nak buat cupcake..
tapi.. jawapannye memang jelas 'hancur'.. sebab...aku hanya buat SEMBILAN BIJI KEK COKLAT yang dibubuh dalam cup..muahaha..rajin juga aku ni ye..selebihnya ke loyang juga akhirnya...see rajin tak aku????

memang gaban..... ibu sapa la ni !!!

Photobucket

2 comments :

  1. ingatkan yg dlm gambar tu buat sendiri. hehehehe

    ReplyDelete
  2. gambar kat atas tu kita buat kak..tapi gambar lama hahaha saje cilukkk...

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™