24 May 2012

Onyah join Pertandingan Baby comel


Beli pampers dak kecik tu kat Billion tadi sebab pasaraya sekarang tengah berlumba-lumba menjatuhkan harga.. bayangkan TESCO pun tengah menjatuhkan harga susu dutch lady 123 dengan harga RM 16.40.

selalu aku beli kat kedai ubat.. murah..tapi kat billion ni lagi murah..dan hajat ke dua tu ada sebab la kan.. ekceli aku yang tergedik nak mia masuk peraduan baby comey anjuran billion..

Pendaftaran RM 18.. so, masa sesi fotografi..tetiba ramai pulak orang tengok onyah kena tangkap gambar..terus budak tu terkaku tengok orang..takmo senyum hahaha, aku le jadi tukang penarik perhatian...tapi dia takmo pandang aku pon.. 

bak kata tauke kedai tu.." ala baby nampak badmod...".. so dia cakap..takpe kalau dia takmo amik gambar lagi..bila2 boleh ambil semula..

Takpe..sabtu or ahad ni kita try lagi ye...nanti ibu bagi 0nyah tidur cukup2..maybe tadi pun dia tak tidur lagi...masa tu la pulak datang ngantuknye..tu yang badmood...

Photobucket

1 comment :

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™