17 June 2012

Israk Mikraj


Post aku sebelum ni pasal selimut putih..bila baca cam kenal je ayat2 tu ek..haha..tetiba terlintas dengan lagu nasyid tu..meremang juga lah bila nyanyi balik.. ye la kita tak tahu bila giliran kita pula dijemput.. 

kalau baca kat surat kabar tu hari2 ada kematian..dan sejak jerebu ni, hari-hari dalam surat kabar ada kes kebakaran rumah.. trauma aku baca..tak percaya baca surat kabar metro hari ni..setiap helaian ada kes kebakaran..takutnya macam2 bencana sekarang ni kan..

dan aku...

Frust tak pergi ceramah israk mikraj kat kawasan perumahan aku ni..dengar sayup-sayup je penceramah tu berceramah..memandangkan en. sugar kerja..duduk rumah aja lah..kalau dia ada, dah lama aku ajak ke sana..


Petang tadi ronda2 makan jerebu..ohh tak patut betul aku bawak budak kecik tu jenjalan..tapi nak juga jalan2..sebab boring tahap ultraman seven duduk kat rumah.. yele 7 hari bekerja le katakan..sikit sebanyak kena la bagi peluang kat diri menjauhkan diri dari bekerja heee..ayat tak boleh blah noo...
Photobucket

2 comments :

  1. akak duk umah je dik ujung minggu, mls nk pi mana2.... tak sanggup nk mkn jerebu... sbb kalu kuar msti batuk2... sungguh tak sesuai org ada asma mcm akak jln2

    ReplyDelete
  2. duduk rumah jela skrg ni musim jerebu.. hehehe

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™