23 June 2012

KFC Flaming Crunch dicaj??





http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5n6fwWs9q1qdgqkco1_500.jpg
http://mamamunie.wordpress.com

Nak cerita pasal ayam KFC yang baru tu, ala yang Flaming Crunchy yang ada conflake tu..

Semperna besday onyah tu plan memula nak beli satay je..tapi tetiba tukar plan nak makan kfc pulak..korang pun tahu kan KFC ada keluarkan ayam baru Flaming Crunchy tu, kalau keluar produk baru maknanya kfc lama automatik diberhentikan seketika..

nak tak nak terpaksa la layan kfc baru tu sebab aku tak suka yang ori punya..

time nak bayar tu aku tanya apa caj extra yang tertera kat skrin komputer dia tu..staff kat situ bagi tau sebab ni kfc baru ada conflake, setiap ketul ayam dikenakan 

caj sebanyak RM 0.20..

aku terkulat-kulat kat situ,, aku cakap kat staff tu..camtu pun boleh ke?

dalam hati aku, bukan aku yang suruh kfc cipta kfc baru tu...deme yang stopkan kfc lama dan bagi laluan kat kfc crunchy.. persoalannya kenapa pula customer kena caj???? pelik betul la aku... kfc punya resepi, aku pula kena bayar sebab ada conflake..err tak tahu la kalau korang macammana..kalau beli sepinggan tu tak terasa sangat kot..


Photobucket

1 comment :

  1. memang tak patut! at least bgtaw la ade caj.. so org x pilih kfc yg berbayar tu

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™