08 July 2012

Klinik gigi HELLO KITTY


Edisi cuci-cuci mata tengok Klinik gigi yang bertemakan HELLO KITTY kat jepun...
kalau kat malaysia ada klinik macam ni, kan best..budak-budak pun tak takut nak pergi cek gigi kan??











Photobucket

4 comments :

  1. kalau mcm ni punye gaya...dok lama2 dlm klinik ni pun tak pe.harap doctor gigi kat malaysia pun buat la klinik camni.

    ReplyDelete
  2. cantiknyeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    kalo gini, akak pun tak takut...ari2 nak gi jumpe dentist hihihi.....comel kan ....sejuk jek mata memandang...

    ReplyDelete
  3. kalu gini gaya mak pak pun nk duk lama kt situ hehehehe... bestnyer kan... ni tak, doc gg tu sndiri pun dh menyeramkan... ahak2

    ReplyDelete
  4. kalo klinik mcm ni, sy pun rasa sakit gigi ni..
    heheh, saje nk tgk deco HK yg #superdupercun ni!

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™