06 August 2012

siapa pernah guna produk PIXY ??


pixy??


semalam aku pergi ke satu tempat ni..jual barang2 mekap..pastu adik aku tanya kakak yang jual mekap tu..
"muka akak cantik lah...pakai apa ??..............

kakak tu pon apa lagi buat demo le kat adik aku..dia tunjuk dia pakai produk ni...

aku rasa macam pernah tengok tapi dimana yee....tettt kat bilion gamaknya...

produk kat atas tu aku try memang licin gila...sebelum ni aku dah pegang dah produk tu kat bilion tapi aku pelik jenama apa ni???? tak pernah dengar..tapi bila try semalam..cantik gakk..bila basuh macam embun kat muka sebab waterproof gamaknya..eh aku bukan jual produk ni ok..tapi teruja..

google jenama pixy ni..so terjumpa laman web ni..lerr aku yang ketinggalan zaman..produk ni rata2 orang jual kat laman web...

http://www.dianpixy.com/2012/06/produk-pixy-halal-ke.html

Photobucket

17 comments :

  1. alaaa tak nampak gambarnyer lah dik... akak ni lg lah jarang beli brg makeup on9... bt masa nih ttp setia ngn body shop

    ReplyDelete
  2. tak pernah dengar jugak ni...tapi tak pernah pakai make up2 ada jenama...biasa pun pakai pencuci wajah je..he he he

    ReplyDelete
  3. kat Jusco pun ada jual kalau tak salah

    ReplyDelete
  4. membe kite pon kate produk ni ok. tp kite tak try lg huhuhu

    ReplyDelete
  5. penah dengar gak dan tengok gak.. akak sekarangni kena cari yang untuk berumur...

    ReplyDelete
  6. haz lak suka pkai bedak pixy. best~ hee

    ReplyDelete
  7. owhhh selama ni byk je nampak kt Giant.. Mydin.. tp x pernah try

    ReplyDelete
  8. kite pon pernah pakai tau..
    tp skrg guna bedak arab kokuryu,
    lg better than pixy saya rase..
    igt nk up post psl bedak tu..
    kalo berminat, gitau la yer.. hehehhe

    ReplyDelete
  9. pemes nie....make up artis ramai gak pakai.....kalo ade jualan2 kat bawah opis ni mmg byk brand nieh....

    ReplyDelete
  10. org tau bedak dia je....ade lain selain bedak dia ke....rmi pki bedak dia mmg ok...besh...mcm bedak Miyami gak....

    ReplyDelete
  11. ramai guna bedak compact pixy ni untuk make up..

    boleh tak emailkan alamat kat nurulhusnamohdhassan@gmail.com, ada kad raya =)

    http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/08/pin-pin-kad-raya-kad-raya.html

    ReplyDelete
  12. produk pixy banyak ada di watson & guardian.

    ReplyDelete
  13. produk pixy banyak ada di watson & guardian.

    ReplyDelete
  14. Di guardian takde. Watson mybe ade.

    ReplyDelete
  15. Kat Watson Ade produk ni..sntiasa Ade..sbb saya da bertahun2 jgk pkai bedak pixy..best.. :-)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™