21 November 2012

selamat pengantin lamerr..ekkss


3 tahun yang lepas, tarikh 21 Nov 2009 ni la tarikh keramat kami..cehh skema pulak aku nih..
Teringat masa nak nikah dulu kemain risau sebab hujan selebat-lebatnya...habis kerusi meja basah..tapi syukur masa bersanding esoknya hujan renjis-renjis je..hehe.. hurm mak aku kata, masa malam sebelum bersanding tu, mak aku amik baju aku tanpa pengetahuan aku baling kat bumbung sebab taknak bagi hujan...
 
malu-malu miawwww....

hurmm yeke? tapi memang time aku nikah tu memang tak hujan..gerimis kejap dah terang benderang.....syukur...
Photobucket

19 comments :

  1. nik kwen pun time musim hujan tapi nasib baik masa majlis ni tak ujan lak.

    happy anniversary yea :)

    ReplyDelete
  2. eppy 3rd anniversary dik..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

    hehehe masa akak dulu pun mak akak bt cmatu, tp tak lah kite percaya sgt kan, itu kan semua kuasa Allah

    ReplyDelete
  3. epi enibeseri.. kemain gmbr tu memalu tucen gitewww

    ReplyDelete
  4. tahniah..selamat ulang tahun perkahwinan...semoga bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  5. happy 3rd anniversary kak........!!!! hehe

    ReplyDelete
  6. awh...comelnyer dia..masa akak kawen dl pun...baling bj atas bumbung....org tua kata,..kalau masih dara..gerenti hujan tak turun....hahahha.....terang benderang tau....kihkih

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun perkahwinan
    eh wani punya anniversari semalam hihi

    ReplyDelete
  8. selamat ulgtahun pkahwinan,,=)

    cantiknyerrr,,

    haah baling baju ats bumbung tu mcm adt ke ape nth, mak saye buat cmtu gak dulu time kakak kawen,hehehe

    ReplyDelete
  9. so arini kira anniversary la yer.. heheh
    epi anniversary awak!
    semoga kekal bahagia hingga ke syurga!

    ReplyDelete
  10. Selamat pengantin baru setiap hari... moga bahagia selalu. singgah follow n jemput ke blog saya ye. Thanks

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun mia...happy2 always n leh gi honeymoon lg...hehe=)

    ReplyDelete
  12. Kek opis xdo ekau malu2 gini kan..?semedang jo ekau ngantukk..hahaha..1st taim den tgk ekau tersipu2 yo..

    ReplyDelete
  13. Salam... pic masa kawen ye memang cantik la....hapy anniversary...ida follow...:)

    ReplyDelete
  14. ehem2, dah tiga tahun dah. tahiniah kak. :)
    baju pengantin ke yg di baling ataas bumbung tu ? huhuu

    ReplyDelete
  15. hapy anniversary dear ;D
    ciksu pon baru je lpas 15nov baru ni..
    ramai juga mber blogger celebrate anniversary bulan nov ni kan..

    ciksu doakan semoga berbahagia sentiasa.amin ;D

    ReplyDelete
  16. Happy annversary...moga kekal bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™