20 December 2012

buat puding jagung




Dalam takde mood nak berblog..sempat gak aku hapdet blog malam ni...
tadi dan jugak buat puding jagung..nampak gaya cam berjaya tapi biasalah..sifat tak puas ati tu sentiasa ada dalam hati..aku nengok puding jagung aku kali ni kurang kaler je.... pudar jee..ishh

sah-sah aku beli tepung kastard cap ayam jek...malas nak cari kastard yang selalu aku beli tu ..'jauh'......sebenarnya malas nak pergi kedai tu kekekeke...

nanti lah kalau dah rajin balik aku update gambar puding ye....



Photobucket

21 comments :

  1. wah..rajin masak....hehe..sll gn tepung kastad jenama apa?

    ReplyDelete
  2. rajinnya masak.. sedap puding jagung tu :)

    ReplyDelete
  3. saja je kan, cite je gambar nyer takde... kalu gambar ada baru lah thrill...
    tp rajin tul lah bt yg baking2 yg kene kukus2 tuh... akak kalu kuih yg manis2 selalu fail

    ReplyDelete
  4. mesti sedap kan...tapi, tak da picnya nak tengok

    ReplyDelete
  5. wah..rajin msk mlm2 yer..saya klu mlm mood nak msk tu kureng skit..ehehhee

    ReplyDelete
  6. sedap tu puding jagung..:)

    p/s : citer korea tu takde kat tv...download..hehe

    ReplyDelete
  7. rajin masak puding ye..
    mana pudingnye dik..
    tak dpt makan
    ahkak dpt tgk pun okey !! (^_~)

    ReplyDelete
  8. walau pun warna puding tu pudar tp mesti sedap..hehe;)

    ReplyDelete
  9. sedap tu makan panas2 ni.. ujan pun bole.. hehhee..

    ReplyDelete
  10. mcm2 makanan dia dah buat :)

    ReplyDelete
  11. M pun dah lama tak berpuding ni..

    ReplyDelete
  12. Yg penting rasanya sedap kira ok dah tu :)

    ReplyDelete
  13. gambar kak. gamar. barulah real puding jagung. haha

    ReplyDelete
  14. wah! masak lagi.. tapi takde gambar pun.. :)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™