16 December 2012

tak tahu nak jalan mana...



Pernah tak korang rasa....gedik nak keluar berjalan, tapi tak tahu nak jalan kat mana?
pernah???? pernah????? emm aku selalu kena camtu..................

 teruk gak kes aku ni kan...kemain gedik ajak somi jenjalan tapi sudahnya bila tanya..

"nak pegi mana nih ????

"emmm ntah le...JJ kot...

"ishh taknak lah JJ... kata sang somi...

"takpe lah kita pi le beli pampes mia kat kedai bla bla bla......

sampai je simpang nak masuk kedai bla bla bla..... aku cakap lagi..

"eh baik kita beli kat kedai sinun...kawan kata lagi murah pampes kat situu..

"takyah lahh...jauh...

abis je beli barang..kat kereta somi tanya lagi

"kita nak pegi mana lagi..

"JJ.......... (sambil mata tengok atas)

"rumah paktam lah...

sudahnya ke umah paktam la jugak aku nihh......paktam ni bespren somi aku..kemain baik dari bujang sampai dah kawin..kalau takde keje...ke rumah paktam le port dia...adehh..kadang2 aku merajuk suh je dia  duduk ngan paktam tu hehehe..
Photobucket

21 comments :

  1. hehe itu perkara biase berlaku

    ReplyDelete
  2. wakakaka..xde lg jauh ke nak g??hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahahaah..gelak guling2 baca entry ni...hikhik..mmg akak pun sama...xtau nak g mana tapi xder lah nak g rmh org sbb akak xsuka lepak rmh org,..akak sk lepak pasaraya...sampai org pasaraya tu pun dh kenal kami 3 beranak..hahaaha

    ReplyDelete
  4. pernah pernah,,last2 mood terus down,hahha sbb sebuk menyanye nak g mana nak g mane smpai xkua kputusan pape

    ReplyDelete
  5. sama la ngan nik.nak kuar jln tapi tak tahu nak pi mana.
    kang kalau tak kuar boring jea duk umah..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..merajuk pon suh duk ngan pak tam..nakal mama mia ye..

    ReplyDelete
  7. jalan2 xtau kemana? erm... kalau situasi mcm ni hana suka jalan sorang2.hehe ikut sedap hati je nak p mana2.. tapi asalkan ada duit semua jalan.hahaha

    ReplyDelete
  8. i pun slalu camtu sis...
    and slalu i bagi cadangan yg 1st muncul di kotak fikiranku...
    and slalunya destinasiku tu tempat yg slalu diterjah...
    dan conpom somiku akan menolak hehehehe...
    *tektik sang isteri yg malas memikir*
    tapi sib baik somiku byk idea2 yg i loike hehehehe..

    ReplyDelete
  9. selalu sangat jadi cam ni.. (",)
    siap2 semua husband tya nak pi mana
    jawapan : x tau, he..he...
    sampai husband boleh hafal

    ReplyDelete
  10. hahahahhaha....ujung minggu mmg slu cm tu..

    klu husband saya plak asyik suka lepak..keluar ngan adik dia jer..kdg2 1 ari bermesej2 ngan adik dia..dh mcm kekasih plak..pdhal adik dia tu lelaki..bujang..kdg2 sentap gak saya...hahahahha..

    ReplyDelete
  11. hihihi..senyum2 baca n3 ni...
    sama lah kita.. sllu tak tau nak jalan kemana.. pastu sibuk dok tanya sesama suami nak gi mana ni??
    hahaha nasib baik BF hubby takde kt sini, klu idak mcm kes awk juga lew tu...hihi:)

    ReplyDelete
  12. Kakak jenis tak suka jalan rumah org. Tapi kalau shopping kakak suka tau...

    ReplyDelete
  13. kadang2 penah gk tp takdelah sampai dlm kete baru nk bt decision... tp kalu time2 lg 2-3hari nk gaji mmg takdelah dik oi... mmg jln2 tunggu gaji je hehehe

    ReplyDelete
  14. Hehehe...samalah kita ☺☺. Nak kluar pon tak der idea nak gi mana kan.

    ReplyDelete
  15. saya malam2 meronda jer xtau nk pergi mana hehe...kalau siang hari ni selalunya da la hala tuju nk kemana hikss

    ReplyDelete
  16. Biasanya M planning dr umah Kalau nk ke mana

    ReplyDelete
  17. hihi.. kira ok r tue dia nk jugak bw kuar.. klu hubby za, "perlu ke?".. itu yg dia jwb.. sedih..

    ReplyDelete
  18. hehehe..akak pon selalu gak mcm tu..:)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™