27 January 2013

Permulaan diet...SDii




Sekarang tengah berSD2....baru seminggu..tadi timbang..baru turun 1kg..emm rasa cam tak berapa nak memberangsangkan..mungkin sebab kurang minum air dan kurang makan..tapi memang sejak minum sd2 nih 
terasa kenyang memanjang.....

masa balik kl aritu pon aku tak berapa nak makan.......tapi turun 1kg jekk?????

tu lerr orang suruh minum air 2 liter..ko minum bape liter !!!!!!! hahahaha


Photobucket

5 comments :

  1. haaaa cane rasenye sedap tak ??
    akak selalu dgr produk ni..
    rasa nak cuba jugak.
    maklumlah badan akak dah gupe belon hehe

    ReplyDelete
  2. biar betul dik, dhla 1 tin rm150 ckp2 utk seminggu je,trn 1kg... tp awak tu mmg udah kurus, kalu akak lah amik sd2 turun 1 kg je sminggu mmg mampus, udahla mahai...

    bt masa nih akak amik clenx tea dulu, nk cube sebulan dua tgk ada penurunan tak, pastu baru nk try sd2

    ReplyDelete
  3. minum SDii ke?

    nnt wat testimoni eh kalo berkesan..

    nnt leh try skali..=)

    ReplyDelete
  4. wah pakat nak berdiet belaka..sebenarnya nasilah penyebab berat badan naik....pernah saya tidak makan nasi selama 2 minggu turun 2kg berat saya..tapi tak tahulah badan orang lain kan...hehhe

    ReplyDelete
  5. akak pun tgh start diet balik nie...akak buat diet atkins + sd2....

    ohye air tu jgn tak amik tau...akak dulu malas nak minum air mmg berat tak turun byk....ni akak baru start due hari dah turun 2kg....jom2 kite diet sengsame key...sd2 mmg terbaik!!

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™