20 February 2013

Exstra Moist Chocolate Cake




hai semua...arini tetiba nak cerita pasal kek yang orang dok sebut2 sekarang nihh..
memula kawan aku le dok perkenal...dia cakap pasal EMCC...aku pon tak tau apa benda le tu rupanya extra moist coklat cake lorr..

masa dia bagi test bekas kecik tu....mak aiii sedap giler....memang betul moist...
aku saje try tanya kalau nak jadi agen berapa....buat masa sekarang..agen rm200 tapi bulan mac akan dinaikkan rm500..fuhh...aku 50-50 jugak..aku memang gile coklat..dapat lak kek coklat sedap luar biasa nihh..tapi bila pikir..emm malas le nak jadi agen..karang bukan aku jual..aku dok melantak hahahaha....
terokk toii... tapi kalau nak rasa boleh aje kontek aku.....tolong kawan yang jual EMCC nihh !!


psst geng blogger yang ada instagram meh la add saya...
azieyann07


Photobucket

5 comments :

  1. berapa rege sekotak tu dik? aritu akak ada gk beli coklat moist kt opis nih, bg akak sedap n moist..aiyan pun mkn bertambah2...

    *akak lg lah takde instagram bagai

    ReplyDelete
  2. halamak...mmg sgt sedap nmpak itu kek yg super duper moist...

    ReplyDelete
  3. miahaha...klu dh gila kek cekelat, mmg xde la jd ajen bagai.. mau kedarah kasi hbs..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Saya pon memang gila coklat. Berapa harga sebekas nih? Mcm mana nak beli?

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™