17 February 2013

peringkat ituuu.....




da berapa lama tak hapdet???
wink..winkk..

betul la apa yang senior2 blog cakap...memula ekcited macam apa..tengah buat keje pon teringat blog..pikir nak update apa..lepas tu, sampai satu peringkat...kita rasa buat blog untuk dibaca sorang diri wakakaka.....dulu nak jugak orang baca blog kita..kita pon baca blog orang...

yeee aku dah sampai ke destinasi tuu..peringkat duduk diam-diam..usyar orang !! tapi seronok juga tengok blog macam lieya latiff tu...sentiasa story pasai anak2 dia...ada je cerita..aku suka cerita camtu...bila anak2 dah besar boleh baca..kira cam diari gak lahh...

mia? emm takde story..sekarang muka dia makin okey cuma tinggal bekas je..emm sekarang dak tu dah pandai panggil aku 'kakak..............heyyyy kita bukan adik beradikk lorr...


Photobucket

5 comments :

  1. samala ngan titew.. dulu ari2 nak update tapi skang seminggu sekali pon payah.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe.... kadang semangat tuh mmg hilang skit lg2 bile keje banyak... tp jgn la benti terus... nnti akan rindu nk tau cite psl budak comei tuh

    ReplyDelete
  3. salam..sy masih semngat nk bace blog org..tulis blog..to kekangan masa yg bataskan semua nya..ni kembali berbelog la...

    ReplyDelete
  4. hana dah sampai ke peringkat tu..tapi hana cuba nak patah balik. boleh x? hehe

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™