19 April 2013

Bawak kereta part two

yeahh arini keje halfday je..atok n opah mia pi kl..melawat sedara sakit...nak taknak aku bawak lagi kereta..
kali ni aku bedal plak kete opah mia..festime bawak viva..syok jugak walaupun stereng dia keras...memula aku dok test memandu dulu..bawak kete tu round taman pastu baru bawak pi keje...bawak anak wehh...kalau sorang je aku tibai je hihi...eh lawak lorrr aku ni....tapi tu le pengalaman orang baru nak berjinak dengan jalan hihi...jangan kata aku poyo lak...ngeee

6 comments :

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. keras ke stereng viva dik? akak tak penah test drive viva, tp dulu akak pakai kancil mmg stereng berat n keras bile tukar myvi baru lah rasa syok sbb power stereng heheheh...

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. hehehe siap ade test2 bawak lagi hahaha

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™