14 April 2013

Inner Shawl untuk si muka bulat




Si muka bulat?? harus le tuju kat aku yang sememangnya menjadi pemilik muka bulat hihi..

sejak menjak ni rasa nak buang tebiat nak pakai shawl..tapi disebabkan muka ni bulat rasa blup blup gak lah..tapi semalam baru je google pasal topik ni...hooo rupanya bukan aku je ada persoalan camni..ramai rupanya..

dan info terbaik.. leh google kat irene punya blog..sesuai untuk aku... !!
kata irene...sila la tetas inner macam gambar dibawah..
<sumber gambar 100% IRENE punya>
http://irinenadia.blogspot.com/2010/11/tips-inner-shawl-kelihatan-muncung2.html
Photobucket

4 comments :

  1. br tau..nnt nak kena tetas gak laa.. walau muka akak panjang..nak gak nampak ada nampak muncung tuu..hihi

    ReplyDelete
  2. cube tunjuk sekali camne gaya nk pakai lps dh tetas tu dik oi... akak nih dulu je lah pandai pakai selendang itu pun pakai inner yg jenis ada awning kalu yg tudung awning lembut or syria mmg fail kt akak

    ReplyDelete
  3. hehhe saye pon selalu koyakkn inner cmtu,,bg xbulat sgt

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™