19 June 2013

percutian ke cameron highland semperna mia 2 tahun


citer minggu lepas baru nak update.... minggu lepas lemau sesangat nak pergi kerja...bajet nak amik time off je petang jumaat...nak rehat-rehat..tapi tak dapat..so amik terus cuti..dalam kepala otak masa tu best jugak kalau pi cameron....

kami bertolak pukul 3 petang dan sampai brincang pukul 6.30 petang...takot jugak kalau takde hotel...ingatkan...xde orang...yele bukan cuti sekolah pon..sekali tu diaa... ramaiiiii...
paling best pi pasar malam dia... 

masa kami nak ke hotel.. si mia tu tergedik2 melompat sambil jalan..aku tak perasan kan dia...sebab aku jalan kat depan..sekali bila toleh...aku bantai gelak sebab tengok seluar dan pampers mia dah terlondeh...hotel tu pulak bawah bukit....ciss malu sajekkk..

cita-cita nak bawak mia pi taman rama-rama tak kesampaian..sebab laki aku dok risau pasai kete dia sekejap mati enjin...emmmm...keciwa... tapi kan..aku baru perasan ada taman lavendar..rasa macam taman baru..yang tu nak singgah tapi...parking penuhh..

aku plan nak pi lagi....tahun depan la pulak eh...
kos ke sana..isi minyak RM 70 pergi balik...jimat.... pastu hotel RM 150 ....okey le tu..soping dalam RM 200 belanja makan..beli itu ini...okey la tuu..

bunga ros yang aku beli utk mak...

gila sedap coklat straberi nihh...sebelum pi aku da google pasai blogger2 yang pi cameron...hahaha


ni kat cactus.... mainan budak2 ni kena sediakan 50sen lama okey..jenuh mintak tukar semua kata xde duit tukar..hurhhh...

ni malam yang syok sebab aku rasa macam kat obesea..sejukkkk gile...nak basuh tangan pon pikir 8x hahaha.... makan kat kedai tomyam ni sedap... aku order nasi goreng cina...sedappp...

ayah tak pernah pi cameron..mia umur bape bulan dah pi..kira yang ni kali ke dua mia pi...


4 comments :

  1. Kakak tetap terpikat dgn bunga ros yg belikan buat mak tu. Warna pink lagi. Cantiklah...

    ReplyDelete
  2. dua minggu akan sampai CM... tapi berkursus. hehehe

    ReplyDelete
  3. syooknyer mia sambut bday kt cameron, jeles akak.... cantik betul bunga rose pink tuh

    ReplyDelete
  4. salam jumaat..tgk pic2 tu teringatkan percutian kami ke situ thn lps..huhu..bila mlm mmg sejuk gila kan..nak mandi padi pun pikir 10 kali w/p ada w/heather..

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™