04 August 2013

Mood raya . . . .


Salam Ramadhan dan selamat menyambut hari raya aidilfitri...
dah penghujung ramadhan baru teringat blog hehe..

Ramadhan tahun ni tak dapat lagi pergi terawih, mengenangkan si mia ni nak tinggal macammana pulak..dah le kehulu kehilir dia nak ikut aku...emm takpe..takde rezeki lagi..moga berjumpa lagi ramadhan tahun depan InsyaAllah..

Persiapan raya tahun ni plak...lebih kan mia..aku memang takde beli apa, tempah baju sepasang..lagi sepasang pakai raya tahun lepas punya. Tapi yang syok, tahun ni aku pakai baju kurung sedondon dengan mia...dan tahun ni takde tema...memandangkan, laki aku takmo beli baju raya.. Lagi pon mood raya sedih sikit le tahun ni sebab tak sambut dengan suami..dia belayar start hari ni (04.08.13)....  

02.08.2013 hari tu besday laki aku...memang jadi tradisi ler beli kek besday... yang penting kek..hadiah tarak pon takpe..kek pon dah ok..tapi yele bulan puasa..mana lak nak makan kek hehe..ada lagi terlonggok dalam peti ais..haa sapa nak makan tu..lagi pon aising kek tu rasa manis sangat...emmm...

mia dah pandai main bunga api..hihihi tiap malam nak main..tapi dalam pantauan ler..dan dak mia dah pandai kayuh basikal pink dia tu...hehe comey je tengok dengan debab dia tuu...
hari ni tekad nak kemas rumah dan buat biskut sampan..rasa malas nak buat kuih pon ada sebab banyak adik aku beli...adehh

aksi makan durian...kemain ko makan berulas...ulas...

Photobucket

2 comments :

  1. wah...sedap tengok mia makan duyan..semangat

    ReplyDelete
  2. alahai sedih nyer dik, laki pg belayar ek... kalu akak pun mood beraya akan kureng... nsb lah si comei lote mia ada blh tmn mama nyer...

    bile dh ada anak mmg lebihkan anak je kan, kite ada baju selai dua pun dh ckp kan...

    selamat hari raya dik, maaf zahir batin

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™