30 November 2013

2 Januari la sayang...bonus..bonuss




Excited punya pasal masa tengok NASI LEMAK KOPI O dok baca berita pasai bonus kerajaan pada 2HB... terus aku mesej cik abang cakap isnin ni bonus dapat... lama tu baru dia balas, dalam hati sepanjang menunggu dia balas mesej cakap gak..aii tak excited ke...dalam kepala otak ni dah aturkan apa nak buat dengan duit tu..maklum le nak balik kampung le konon leh le joli katak...citt..

siap mesej kat adik lagi yang dok berjimba-jimba kat langkawi..dia pon balas nak perabih duit shopping kat sana..sebab 2hb (isnin) dapat bonus..huhu...

sekali amat mengecewakan..aku telah melayangkan mesej-mesej harapan menggunung dekat husband dan adik yang dok makan angin tu...rupanya 2 JANUARI le cek...bukan 2 DISEMBER..aduuiiiii...jemm kepala ni..tu la tiba2 attact 2hb..kemain lompat bintang.. dengan adanya bukti kat bawah ni..comfirm..ianya betul hahaha

PEKELILING PERKHIDMATAN BIL. 37/2013 (BONUS)


Photobucket

2 comments :

  1. konfirm 2 jan eh awk.. hehhe. takut nk menaruh harapn.. heheh.. tak sbrnyeeee tunggu bonuss.. yay!!!

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™