14 December 2013

Cinta ku di padang



Hot pasai Che ta kawen kan..memula tu memang le tengok deme dua sambil pandang atas kiri kanan dan bawah..tapi bila tengok walimatulurus..alahai..semoga kekal hingga ke akhir hayat..sweet sangat, bila pikir-pikir balik kenapa nak kutuk2 wedding orang..biar le umur jarak puluh tahun pun..itu pilihan dia kan.. 

ohh marila kita sesama buka mata..yang nak hadapi perkahwinan tu che dan zain..bukan kita..kita dengan kehidupan kita.. ok ok..aku pun dah mula pandang ke depan..tak baik kutuk2..walaupun tak minat..tapi mendoakan kebaikan kat orang lain lagi baik nooo... 

semalam semangat power rangers balik-balik keje terus pakai baju joging.. konon nak buat 2 round.. tapi memandangkan dah lama tak menjejak kaki ke padang..rasa nak pitam... adik pulak kemain laju dok lari..aku dok jadi siput mentarang jap..sebab kalau aku berlari aku takut aku tidur dengan nyenyak atas rumput sambil tengok awan..hah sapa nak jawab.. jadi aku berjalan sambil berdoa sampai ke pintu keluar padang hahahahahahaa.. giloo..




Photobucket

1 comment :

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™