19 January 2014

azam 2014 le konon..


Tengok orang post kat blog, rindu pulak kat blog ni...nah delete tak sampai hati, walaupun dah lama tak post apa-apa tapi macam syok je kalau sesekali menaip ye dak?

Tahun 2014 ni target tak nak ambil cuti rehat tapi benda tak dirancang terpaksa gak amik untuk esok sebab pengasuh aku cuti..nak bawak ke opis kesian pulak..kang si mia nak berguling-guling takde tempat pulak..(alasan munasabah hihi)..

Aku nak share percutian aku yang tak le berapa jauh dari tempat aku ni..kat Lost world of tambun je..rasa-rasa dah lama tak terjah kat sana..last masa bercintan cintun dulu.. kali ni bawak anak pulak, cian dak mia tu takot air..memula je..lelama tak ingat nak balik..

best masa pergi zoo dia..pegang burung..ish sayang le tayang gambar kat sini..tapi malas kan nak transfer gambar..teruk oiii...
Photobucket

1 comment :

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™