20 January 2014

Edit Blog


Cer teka..cer teka tang mana ada perubahan?? cehh macam le glamor blog ko ni ye..tapi ada je penerjah blog setia memantau blog ni..maceh yang sudi baca cerita ntah apa-apa kat blog aku ni hihihi...
Dulu kat post ni ada garisan ala-ala buku sekolah kan..sekarang aku da delete, jenuh cari code dia sampai juling mata nih..pastu besarkan font sikit..walaupun takde orang nak baca tapi kesian pada yang sudi membaca..sampai tak kelip-kelip mata sebab font tu kecik sangat....

pastu aku kecikkan sikit kotak ni..sebelum ni kemain luas ruang menaip nih..sampai takde idea cehhh.. pernah dulu masa zaman memula ada blog la, bila tengok orang dapat nuffnang, teringin sampai tahap ngidam nak dapat gak. tapi tu la bukan senang ko.. tengok blog glam2..rajin mengepos ..ko?? suka skodeng je haha..

walaupun blog ni suam-suam je, tapi pernah 2 kali jugak la nuffnang baik hati bagi kat aku, tapi aku rasa yang dia bagi tu semua orang dapat kot.. satu tu memang tak perasan, yang satu tu buat-buat tak perasan ngee... bukan camtu lerr, bersyukur dapat nuff tapi aku tak tahu apa nak buat kan..nak stori apa pun tak tau..kekekeke...kepada kakak-kakak dan adik-adik yang pro sila la bagi tunjuk ajar kalau nuff dah terjah tu apa nak buat????? senget...
Photobucket

3 comments :

  1. yg penting ttp cantik suweet ngn kaler2 pink... cam blog akak ntah apa2... asal boleh je

    ReplyDelete
  2. Bila dpt be kne rajin update spya uv naik n income iklan tuh pun naik

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. skrg dah tak syok nak edit blog. coding dia memeningkan kepala. tension dibuatnya. hehhee

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™