25 January 2014

Petang sabtu



Salam sabtu.. sambil kerja sambil makan putu buluh pandan + milo.. nyamannye tekak hehe..boringnya takde internet kat rumah..rasa macam mati kutu pulak. Zaman sekarang ni, tak boleh takde internet..boring-boring boleh jugak bukak instagram facebook bagai, kalau dah takde tengok tv je le jawabnya..

Tu pun kalau ada cerita best, kalau takde tv tengok aku.....





Photobucket

7 comments :

  1. betul tu mia..ibarat makan nasi tak brlauk jeee..dok rumah tampa internet..mati kutu dibuatnya hehe..:D

    salam kenal dari akak..singgah n follow here :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. btul.. bleh mati kutu... happy weekend

    ReplyDelete
  3. dunia sekarang dah lain rata-rata mengadap internet je huhuhu..

    ReplyDelete
  4. hihihi..mmg selalu tv yg yengok kita kan kan kan... haha

    ReplyDelete
  5. Memang kebosanan melampau klo tak der tenet ni.

    ReplyDelete
  6. betul2...internet xde memg bosan

    ReplyDelete
  7. Sama le kita, pandai memilih mood orang zaman sekarang nikan Mia.... mood org dulu....tak kisah pun tak de intenet, hidup jugak...yang mengadanya mood org zaman dulu yg hidup zaman sekarang ni hehe... okje lew tu

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™