03 February 2014

asik kena pangkah jek



Somi aku lagi excited nak duduk rumah baru, siap ajak duduk rumah tu walaupun pagar tak siap pasang lagi..adeh pakcik nihh.. Masa adik ipar aku ada majlis merisik, dia le jadi pak andam, siapkan hantaran..abih baju pihak pompuan dia putar2...aku tolong skodeng jek..

Masa pi ikea, kebanyakan dia yang pilih barang..apa yang aku suka siap kena pangkah..sabo le makcik nih bila si somi dah siap plan nak buat apa kat rumah tu...sampaikan aku merajuk tak beli pasu bunga kat sana..lepas tu menyesal sebab somi aku dok tanya kat mana lokasi aku nak bubuh pasu nih..eii saboo je..nasib tak cakap buh kat toilet..



Photobucket

1 comment :

  1. hehehe biarkan je... bile dia mintak pendapat baru kite bagi... kalu tak ikutkan je...jnji dia gembira ngn umah baru tuh nnti

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™