24 February 2014

Cameron Highland Part 2


Cameron Highland part two pulak..masa ni kami singgah kat Cameron Valley..walaupun banyak kali dah pi melawat Cameron tapi ni le festime aku singgah dan tangkap gambar kat pokok tea ni..kesian kan.. baru la aku tau, kalau tak pi ladang tea ni tak rasa le nikmat cameron highlands woii.. ni kan trendmark cameron.. tapi sedih tak dapat pi ngan somi sebab dia bokojo sekueknyooo..


asal pi cameron orang dok sebut scones.. aku tak makan plak scone kat sini..rugi rugi..

nengok ada gaya jadi model majalah tak..hehe, masa ni memang aku yang excited siap ajak family aku turun ke bawah...semua orang turun kecuali mak aku..gayat gamaknya..memang superb pandangan dia..rasa nak wat khemah kat sini...


ikut kan mia dah 3 kali ke cameron..tapi kali ni memang dia excited nengok bukit dan jalan kat sini..


nengok kakak kat belakang tuu..macam model..pandai dia bergaya..aku takat peace senget badan leh le..hehe..


di lereng-lereng bukit..


heroin gedik semalaya..ko hada???? yang paling gedik budak kecik tu lerr..
Photobucket

3 comments :

  1. lepak sini minum teh memang sangat best.. tenang je kan.. :)

    ReplyDelete
  2. janji ada kenangan kan.hihi
    mcm mna gaya blkg kira.

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™