24 February 2014

Cameron Highland part 3 (edisi sejukkan mata)


Jangan serik-serik tengok gambar cameron highland aku ni eh, ni antara koleksi sekitar cameron valley yang sempat aku tangkap gambar..tengok banyak kali pon tak jemu tengok sebab terasa sejuk cameron lagi cehhhh...

tempat lepak minum tea..pehhh...


tengok..tengok..nyaman kan..ni kalau pi honeymoon lagi nyaman


caya tak gambar ni si mia yang tangkap..tu tak berapa nak tinggi kan gambar ni..tapi ada la gak rupa gambarnya.. asal aku tangkap gambar..dia pon sibok..tapi bukan reti pon..saje nak kacau aku jekk..


tea..tea..tea....


ni pokok kat tanah rata..takde keje kan..sementara adik aku pi toilet..saje ngetes kamera yang dah lama berabuk..


tanah rata...tapi kat sini tak syok sangat..

Photobucket

15 comments :

  1. sejuk mata memandang... hijau jer... seronok nya di CH... sy tak pernah smapi lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. bestnya...ida pi bulan 1 aritu...syok kan tengok signboard food court tu teringat suka makan kat situ la...tenang ja kan..ida pi haritu hujan...huhu

    ReplyDelete
  3. Ngape plak food court tanah rata tu tak best?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu sebab nasi ayam dia tak berapa nak kena ngan tekak..tapi sebab lapar telan je lahh

      Delete
  4. Assalamualaikum, berkunjung balas dan follow juga di sini.

    Saya baca respon tentang buku saya-Tetamu Istimewa. Jika berminat boleh pesan daipada saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Memang cantik panorama.... tapi saya belum sampai lagi ke sana.

    ReplyDelete
  6. akak tak pernah jemu
    baca entry cameron highlands ni
    seronok! :)

    ReplyDelete
  7. serius dok sini rasa takmo balik dah.. hihi..

    ReplyDelete
  8. subhanallah.. cantiknya.. akak guna kamera apa ni?

    ReplyDelete
  9. sejuk lagi ke kat sana di musim panas nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk kak..tapi kat lereng2 bukit ada kesan terbakar...tapi memang masih sejukk

      Delete
  10. bila plak nak gi repeat cameron ni..
    memang nyaman suasana sini..hilang skit stress..

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™