23 February 2014

Langsir Eyelet 'Style"


Hajat nak pasang langsir tinggi..tapi rezeki langsir tinggi takat tu je lah.. aku ni kan bab2 melangsir ni kan cerewet..semua tak kena ngan mata aku..ni sekali aku tengok je aku terus cakap kat laki aku on je.. sebelum buat langsir ni jenuh la pikir nak buat pattern camne..alih2 aku pikir wat simple-simple sudah...jadi aku pilih je lah jenis camni pakai eyelet..


Harga kayu tu RM 40.00 camtu beli kat giant, langsir tu tempah kat kedai cina RM 170.00.. tu baru buat kat ruang tamu, belum kat bilik lagi hehe..bajet wehh..kat bilik-bilik tu pakai le yang mana ada dulu..



Ni versi tutup langsir..suka pulak stail gini..60 kali dok tenung langsir..aisehhh.. tunggu pagar siap je..siap le aku dok terpacak kat rumah tu..

10 comments :

  1. langsir macamni senang nak pasang senang nak bukak. lubang diabesar. hehhee :)

    ReplyDelete
  2. cantik... bile nk jemput aiyan dtg umah baru heheheh

    ReplyDelete
  3. Langsir mcm nih akak pun suke...nmpk rumah lg besar sbb langsir yg digunekan pnjg

    ReplyDelete
  4. bestnya deco2 umah...cantik langsir tu..:)

    ReplyDelete
  5. cantik langsir... kena dgn warna dinding umah...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak, lawanya langsir, mahal pula upah jahit tu ~~~

    ReplyDelete
  7. simple tapi cantik.... dan kemas

    ReplyDelete
  8. Bunda pun pakai langsir ringkas mcm ni jer.. Senag nak buka dan pasang...bukan tak suka langsir moden yg kerawang2 dan scalop2 bagai tu..tapi malaslah takut jenis tu perangkap habuk...malaslah tu..alasan..

    ReplyDelete
  9. simple kan.sy suka tapi kena la blk ddk rmah sndiri dlu. hihi.
    skrg ddk kuarters lagi. guna apa sebaiknya.

    ReplyDelete
  10. Aiza pon suka style or pattern cm nih..senang nak cuci..kalo yang ber scallop tuh merangkap habuk..tambah rumah aiza kat porch tuh dah beratap bagi..nti bertambah gelap..macam nih senang..siang tarik tepi..malam tarik ke tengah.. :)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™