28 March 2014

my besday..fasa 30 an gitu




Selamat Hari lahir yang ke 30 pada 28hb nanti, semoga hidup di berkati n panjang umur.   Semoga hidup kita kekal hingga akhir hayat n diberi kebahagiaan oleh Allah

Wish dari husben kita yang dah lama tak dapat kontek, mesej ni pon dapat masa 26hb, lepas dapat mesej terus kol..tapi dukacita..mungkin dia dah sent awal-awal mesej ni, bila ada line baru mesej ni hantar kat aku.. sebenarnya start 23hb dah tak dapat kol dia..sedih, dia pon tak tahu balik bila..

sebab katanya tak le terlibat dengan misi MH tapi tak tahu le...moga cepat le dapat kol..huhu...last kat langkawi.. hai mana le awok belayo ye..apa-apa pun memang terharu dapat mesej gini, selalu tiap tahun dia bagi kek besday..memang rutin setiap tahun..

taun ni takde rupa le jawabnya..tapi aku nak tunggu dia balik baru celebrate sesame..sedih wooo...tetiba rindu tahap gaban kat somi yang suka menyakat nih..


Photobucket

5 comments :

  1. Assalamualaikum kak, selamat hari lahir. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki halal yang melimpah dan bahagia bersama keluarga tercinta. jangan sedih2 ya, in shaa Allah suami akak balik nanti boleh pergi celebrate birthday. sheila singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  2. 30 dah ingatkan sebaya kita je hehe..nampak muda akak mia..

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah Mizz..
    Moga usia dirahmati Ilahi..
    Dah rindu dendam nampaknya Mizz ;)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™