06 March 2014

picomoda pon okey...


Assalammualaikum, tengok kejap den menyepi sekejap den kembali lagik... macam biasa la, walaupon tak post apa-apa kat blog tapi jari jemari nih tetap skodeng blog kenkawan..bagi support.. dan sejak akhir-akhir ni aku suka sangat jengah blog kakikusukaberjalan... stori dari awal sampai le akhir..semoga aku pon akan jejak kaki cam akak tu..


ni bukan segmen tajaan no... kekadang aku ni ada penyakit nyanyuk tak bertempat..asik lupa je..jadi kalau aku lupa web apa aku dok usyar baju, leh le aku bukak blog sendiri untuk rujukan...sekadar kongsi-kongsi aje..sebab aku pernah beli baju kat sini, kat tempat aku ni payah le nak cari baju lengan panjang.. ada pon tshirt2 biasa je lah.. nak luar biasa kena le google, hajat ati takmo pakai seluar jean dah, nak pakai skirt longgar2, takde le nampak susuk kaki ku bak peha ayam kenteki hehe..

tapi kan..tapi kan...kena tengok gak kalau kome-kome nak beli baju kat sini..sebab ada satu baju tu memang le kat depan nak alim benarr..tapi bila dapat mak aiihh..alim di depan seksa di belakang..terus aku bagi adik aku yang berseni sungguh bab mengayakan baju... 
http://picomoda.com.my


kalau rasa cam kenai je baju tu abaikan je la.. hasil soping kat picomoda..time lupa mula la..otak dok google..ecomoda...kena bukak email cari link web tu hehe..
Photobucket

4 comments :

  1. cantik... baju ngn pemandangan keliling tuh sekali

    ReplyDelete
  2. JOM JOIN CONTEST :)
    http://biskutmarry.blogspot.com/2014/03/jom-join-contest-my-bff-me.html

    ReplyDelete
  3. heheh kena tgk betul2 sebelum beli tu nnt kang seksi bebeno,haha

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™