09 June 2014

Isnin le katakan




Selamat hari isnin
ceria-ceria selalu...hehe motivasi ni...paham-paham jela kalau namanya ari isnin kemain berat je badan ni nak menempuh hari isnin..

Semalam mia dapat sepupu baru, lahir bulan sama dengan mia... kelass gitu, tahun depan InsyaAllah leh sambut sesama ye..adik aku kata sorang lagi 'doremon' sebab keluar ikut perut hehe..


Photobucket

8 comments :

  1. wahhh.. pantas nya dah ada entry hari isnin... :)

    ReplyDelete
  2. as salam. selamat bertugas pd hari isnin. mujur sek cuti lg. dapat la abe kie rehat.. Abe Kie dtg dari segmen URL Blog #5 Mialiana dan terus follow blog awak. No 357. Jemput ke blog sy plak. TQ.

    ReplyDelete
  3. hahah..keluar kat perut macam poket doraemon ye..

    ReplyDelete
  4. Org tua-tua kata kalau ikut perut tu keluar ikut tingkap tak ikut pintu hihi...
    Special kan.. ikut tingkap ni:)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™