06 June 2014

Kumpul mata DUTCH LADY





Mulai harini aku dah tukarkan susu mia dari lactogen ke dutch lady, pada aku sejak mia minum susu lactogen wahh badan dia membesar bagai juara..siyes betoi.. dulu sebelum umur dia setahun lebih, alahai halus je anak aku tu, pernah masa bawak ke klinik aku yang neves sebab risau berat dia paras kuning lagi..

Sejak tukar ke susu lactogen tu la, badan dia mula berisi..dalam kajian aku le ...cewahh memang betoi la, sebab ada budak-budak yang besar-besar mia spesis debab-debab ni..kebanyakannya minum lactogen..tapi ikut keserasian budak la kan..dulu macam-macam susu aku dah try nak bagi badan berketul-ketul..tapi idak gak menjadi..

Lagi satu aku mula gila nak kumpul point..sebab seplastik susu dutch lady tu ada nilai dia.. bila aku join club dutch lady ni baru la nampak kelebihan dia.. kita boleh kumpul point dan tebus macam-macam hadiah..termasuk le boleh tebus susu jugak.. dari buang plastik tu baik rajinkan diri kumpul point kann..aku rasa ramai mak-mak yang anak dia guna dutch lady tak tau benda ni... 
Berat Mia sekarang.. umur 3 tahun 17 kilo gluppppp...
http://www.smartmoments.com.my/momsclub/redemptioncatalogue/bm/
Photobucket

4 comments :

  1. Aduh.. Memang membesar bagai johan Mia tu dear..
    Sama berat dgn tong gas tu.. mcm doktor ckp anak akak dulu2 tapi skrg dah kurus pulak.. ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga dapat kumpul point banyak-banyak ya.
    BW dari blgo Kak Mia

    ReplyDelete
  3. boleh tahan tu berat dia..anak saya memang paras kuning memanjang..umor 2 tahun baru 10kg..erkk..

    ReplyDelete
  4. Sama ngan akak...dlu anak anak minum lactogen...skang dh tukat dutch lady sbb leh kmpul.point

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™