11 June 2014

Penangan FROZEN





Aku rasa si mia ni dah berjuta-juta kali asik nengok frozen, tak kira siang malam...malam siang dok layan frozen, lagu tu jangan cakap le.. sekarang level berangan...ayah dia panggil kristoff dan bila orang panggil mia..dia kata bukan mia..anna lah..adehh penangan frozen punya pasai..aku rasa kartun sebelum2 ni takde la sampai macam ni..

Tapi bukan mia je camtu..maknya pon berjangkit..yele anak pompuan sorang tu je..asal nampak benda berkaitan..maknya 'tolong' beli..camne la budak tu tak gila frozen haha.. 

Kalau tengok kat tenet..uihhh berlambak-lambak orang jual baju frozen..cadar frozen pon ada dah..dasat betoi penangan frozen.. 


Photobucket

7 comments :

  1. wow
    anyway anum dah url nie yang baru
    http://anumkhairil.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sama la dengan anak saya ni..bila dia nyanyi lagu dari filem frozen tu dia macam terbawak2 je dengan watak filem tu..suami kata,,"tu dah naik sheikh la tu.."
    hehehh

    ReplyDelete
  3. hahahah.. samalah anak anak pun suka. sampai kan duk ulang tgk berkali kali. tapi alhamdulilah setakat ni takde pulak minta nak beli brg brg frozen. kalau tak pitam mama dia.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Penangan frizen pnye psl kan...sama ka ngan anak anak akak...verangan jd elsa n anna

    ReplyDelete
  5. belum pernah tengok lagi...

    # terima kasih sudi join.. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  6. nah coklattt hehehe saja mai singgah nooo

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™