05 June 2014

teruja plak dengan virgin oil




google mari.....


Teruja plak aku dengan virgin oil ni wehh..ni gara-gara kawan aku citer laki dia turun lebih 5kg lepas amalkan virgin oil tiap malam.. haa gila tak teruja..aku kan pantang bab nak mengkuruskan badan nih.... dan-dan aku beli sebotol..tu pon share ngan kawan..kat aeon tengah murah 2 botol RM 29.90 jenama FINI...

antara kebaikan dia..

merendahkan tahap kolestrol
mengurangkan risiko kanser
meningkatkan metabolisme
membantu pesakit gastrik

dan banyak lagi le.... harap-harap boleh telan le ye...haha...



Photobucket

18 comments :

  1. salam mia, oo boleh turun berat badan yea. erm mmg patut di cuba nie.

    ReplyDelete
  2. salam kenal...terima kasih sudi folo kak sarah...
    kak sarah pun dah folo kat sini..

    ReplyDelete
  3. sekarang banyak sangat produk di pasaran...xtahu dah nak pilih mana...yg cara tradisional pun ada..cuma malas je la kan....tapi nak kuruskan badan...hehehheh

    ReplyDelete
  4. betul ke...boleh x hilangkan lemak di perut hehe

    ReplyDelete
  5. minyak kelapa dara.. mmg byk khasiat dia..

    ReplyDelete
  6. Btl lah...mak mentua syg guna virgin oil ni..gula dan tinggi darah bekurgn..btw,done follow sini..351

    Http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. elok sebenarnya minyak nie..kalu buat dressing utk salad pun...okay

    ReplyDelete
  8. 2 btol rm 30?

    mmg murah.. brape bji sbotol sis..

    mmg toi minyak ni antara slh stu kurgkan brat badan.. lg stu leh amalkan cuka epal =)

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  10. salam..jenjalan bw ke blog awak dari http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html...

    ReplyDelete
  11. salam jumaat..done follow kamo..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/06/genap-32weeks-kaki-membengkak.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen kak mia :)

    betul ke bah nie boleh kuruskan badan ?? .. hihi

    ReplyDelete
  13. salam... yup yup... so true... kne cuba..
    btw.. fifie singgah baca entry n follow sini #354
    do keep in touch
    http://feycasnowie.blogspot.com/2013/09/khasiat-dan-manfaat-minyak-zaitun-atau.html

    ReplyDelete
  14. done follow sini
    Bagus sebenarnya Virgin oil
    amalkan ya

    ReplyDelete
  15. Salam kenal dari Ros :) singgah dan follow sini dari segmen Kak MIa Liana :)

    ReplyDelete
  16. ya, betul..
    sebnarnya Virgin Oil ni bagus kalau diamalkan

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™