14 July 2014

belangkas masak sambal





Aritu kan dah cerita nak masak belangkas...lepas post stori tu aku google nak siang belangkas..sekali baca dalam blog ada yang kata kalau salah siang boleh bawa maut..emm macam menempah tiket je kan.. 

Tapi husben gigih kol mak sedara dia..mak sedara dia kata mana ada sampai bawa maut..kalau salah siang mungkin mabuk je..lega aku dengar.. dan ni le hasilnya..masa makan pon aku was-was lagi..makan sikit je dulu...tengok tak pening pon..haa tibai le..sedap gila tang telur dan isi dia...emm syukur nikmat Allah bagi..


2 comments :

  1. camne rasa tlr ia tuh dik? tak penah rasa.... alahai tingin nyer nk merasa kesedapan belangkas tuh

    ReplyDelete
  2. ermmm..i is terliur.. okbai

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™