08 July 2015

olympus EPL-7




Image result for kamera olympus epl7
pic google je...

tak abis lagi kan minat kamera... yang ada pon simpan kat muzium..kali ni aku rembat pula kamera olympus ni, hajat sebenar nak amik sony..memang sony dihati...tapi bila kat kedai sony disinun pulak... memula dapat olympus cam eh nyesal plak tak amik sony... napa aku amik olympus???? padahal aku memang tak suka olympus...tapi bila orang kedai tu le..dok tayang itu ini..banding itu ini..akhirnye terjerat sudahh...

tapi aku survey2 gak..tapi tak ramai yang review pasai olympus epl-7 ni.. tapi ada satu blog tu review kamera ni...tu jatuh chenta terus...setakat ni tak rasmi ke mana lagi kamera tu...takat dalam rumah je.... cuma kamera ni agak berat sikit la dari sony yang aku dok target tu..dulu masa nak beli DSLR..aku target nikon..tapi sampai kat kedai..beli canon...amik ko..iman memang tak kuat eh..baru promot sikit udah lari tajuk...hehe...



masa besday mia yang ke 4... hasil gambar olympus...
Photobucket

2 comments :

  1. cantik gambar..... akak nih mmg tak kemana lah beli camera bagai sbb dulu dslr tu pun akhirnya duk dlm lemari je, mmg pakai kamera hp je

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™