16 April 2014

eko piknik zaman tok nadok..




Sesi membuang majalah, aku ni kan peminat tegar majalah remaja walaupun masa tu tak berapa nak remaja sangat, penat aku punggah balik cari majalah tahun 2005 sebab ada aku le kat situ ngee..nasib jumpa walaupun lupa ingatan sat haha..

tapi hengat lagi malam camping tu..leh plak aku demam..aku ni jenis susah makan ubat, tapi malam tu telan jugak.. sayang tak dapat main game malam tu...terpaksa tido kat khemah..
Photobucket

Citer rabu




Rabu sudah...hari yang suram ceh... sebenarnya tuan blog takdak mood arini, jadi bukak blog buat senaman jejari... nak cuti tak boleh woo...kena cantas..

tengah pikir nak masak apa la rini, semalam masak kari ayam tapi aku yang tibai sensorang... masak nasi secawan pon tak abih, sebab mia makan sikit..aku pon semalam termakan nasi sambil layan Twilight... 


Photobucket

14 April 2014

kejap je dah 3 tahun




Gambar: Panggil ELSA marah...peminat tegar frozen ni @irda_haleeda

Peminat tegar ELSA FROZEN.. panggil elsa marah hehe.. kejap je dah nak masuk 3 tahun bulan 6 nih... 



Photobucket
© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™