12 April 2015

Diet atkins

Tengah latih perut....nak mulakan diet atkins...sebenarnya da start tapi asyik kelaut jek...

Bulan lepas aku disyaki ada gastrik..ohh tidakkk...camne nak diet...makan je sakit perut....tapi aku dah try diet ni tapi kerapkan makan..

Moga-moga menjadi diet nooo...

18 March 2015

sengkuang calit






kat sini takde orang jual sengkuang calit yang super gojes tu.. aku try sekali kebetulan nampak orang jual sengkuang.. aku tengok kat banner dia RM 2..dalam hati cakap mak aii mahai gila... tapi bila tengok sengkuang dia yang besar..emm memang berbaloi-baloi..bila dah makan..lagi berbaloi2..gila sedap..sengkuang calit tuu.. 

aku rasa power dia tang kacang tuu.. nak makan lagi kena le tunggu pi kl kot...






Photobucket

07 February 2015

lepak-lepak

plan nak bawak mia tengok tarian singa tak kesampaian lagik.. taun lepas pon camtu...

ciann dak mia...maknye arini malas tahap gaban...ari sabtu kann...petang bawak le kejap main buai...

psst nak diet...asik kelaut..acanerr !!

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™