08 July 2015

olympus EPL-7




Image result for kamera olympus epl7
pic google je...

tak abis lagi kan minat kamera... yang ada pon simpan kat muzium..kali ni aku rembat pula kamera olympus ni, hajat sebenar nak amik sony..memang sony dihati...tapi bila kat kedai sony disinun pulak... memula dapat olympus cam eh nyesal plak tak amik sony... napa aku amik olympus???? padahal aku memang tak suka olympus...tapi bila orang kedai tu le..dok tayang itu ini..banding itu ini..akhirnye terjerat sudahh...

tapi aku survey2 gak..tapi tak ramai yang review pasai olympus epl-7 ni.. tapi ada satu blog tu review kamera ni...tu jatuh chenta terus...setakat ni tak rasmi ke mana lagi kamera tu...takat dalam rumah je.... cuma kamera ni agak berat sikit la dari sony yang aku dok target tu..dulu masa nak beli DSLR..aku target nikon..tapi sampai kat kedai..beli canon...amik ko..iman memang tak kuat eh..baru promot sikit udah lari tajuk...hehe...



masa besday mia yang ke 4... hasil gambar olympus...
Photobucket

selamat hari raya aidilfitri 2015


ucapan :

Image result for aidilfitri 2015

Tinggal 8 hari lagi nak beraya.... tetiba aku muncul kan..hehe..rindu kat blog tapi tak terbuka plak blog ni... dikesempatan ini blog mizzmiaizzati nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri 1436H kepada semua para pengunjung ke blog yang tak seberapa indah ni..moga ibadat pada ramadhan ni lebih baik dari tahun lalu ye.. ni pon dah nak abis puasa dah....lagu raya pon dah berkumandang kat tv radio bagai..





Photobucket

12 April 2015

Diet atkins

Tengah latih perut....nak mulakan diet atkins...sebenarnya da start tapi asyik kelaut jek...

Bulan lepas aku disyaki ada gastrik..ohh tidakkk...camne nak diet...makan je sakit perut....tapi aku dah try diet ni tapi kerapkan makan..

Moga-moga menjadi diet nooo...

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™