27 December 2015

welcome 2016


Post terakhir untuk tahun 2015.... berbelah plak hati ni..nak delete ke tak blog ni...tapi sayang gila..banyak kot kenangan2... boleh la dah besar nanti anak aku baca2...story mori mak dia.... tengah mengemaskini blog nak bersihkan cerita ngarut2...maklum le zaman gila blog..semua nak bubuh...gambar tak tutup aurat..fuhh don't play2 wey...  
Photobucket

08 July 2015

olympus EPL-7




Image result for kamera olympus epl7
pic google je...

tak abis lagi kan minat kamera... yang ada pon simpan kat muzium..kali ni aku rembat pula kamera olympus ni, hajat sebenar nak amik sony..memang sony dihati...tapi bila kat kedai sony disinun pulak... memula dapat olympus cam eh nyesal plak tak amik sony... napa aku amik olympus???? padahal aku memang tak suka olympus...tapi bila orang kedai tu le..dok tayang itu ini..banding itu ini..akhirnye terjerat sudahh...

tapi aku survey2 gak..tapi tak ramai yang review pasai olympus epl-7 ni.. tapi ada satu blog tu review kamera ni...tu jatuh chenta terus...setakat ni tak rasmi ke mana lagi kamera tu...takat dalam rumah je.... cuma kamera ni agak berat sikit la dari sony yang aku dok target tu..dulu masa nak beli DSLR..aku target nikon..tapi sampai kat kedai..beli canon...amik ko..iman memang tak kuat eh..baru promot sikit udah lari tajuk...hehe...



masa besday mia yang ke 4... hasil gambar olympus...
Photobucket

selamat hari raya aidilfitri 2015


ucapan :

Image result for aidilfitri 2015

Tinggal 8 hari lagi nak beraya.... tetiba aku muncul kan..hehe..rindu kat blog tapi tak terbuka plak blog ni... dikesempatan ini blog mizzmiaizzati nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri 1436H kepada semua para pengunjung ke blog yang tak seberapa indah ni..moga ibadat pada ramadhan ni lebih baik dari tahun lalu ye.. ni pon dah nak abis puasa dah....lagu raya pon dah berkumandang kat tv radio bagai..





Photobucket
© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™