15 April 2012

Makan aiskrim



Dapat juga aku keluar berjalan hujung minggu..
tu pun bercinta ngan dak kecik tu dulu..

Tadi saje gatai beli aiskrim..so bagi la sikit kat budak itu..
dia nak..dan nak lagi..mengamuk-gamuk dalam kereta..
sampai kat rumah..aku bagi terus bagi dia pegang..
tu dia...kelakar pula tengok gelagat dia...


tapi tu lahh..dah tunjuk aksi pak belalang dia.. tak bagi mengamuk..baru 10 bulan nohh..
gambar akan aku hapdet kemudian ye.... 

eii kenapa aku rasa boring tahap gaban hari ni..

baju pun tak iron lagi...onyah dah tidor..aku rasa baik aku wat keje sebelum budak ini terjaga..

opss tak abis lagi.. semalam tetiba terbangun pukul 4 pagi..payah pula aku nak tidur lepas tu..sebab masih teringat rumah jiran tempoh hari.. dan aku sekarang takut dengan keadaan dan persekitaran aku ni..so aku jadi lebih sensitif.. tambah-tambah bila budak kecik ni main sorang-sorang..aiyoo.. mungkin aku perlukan my sugar duduk rumah lebih banyak kot..entah le...sekiann...

Photobucket

4 comments :

  1. huhhuhui biasalah bile dh tjaya mlm2 mmg pyh skit nk tdo... lg lah msh teringat2 psl umah jiran tu yek... fobia gitu

    hehehe wah2 10bln dh mkn icekrim...dia tau sdp kan itu la yg dia suke tu ehhehe

    ReplyDelete
  2. tu la kak..adoii..memang takot tak ilang lagi.. tu jgn tak tau..dak tu dah pandai mintak2 hahaha

    ReplyDelete
  3. syok jln2 ngan anak2.. tp tak tahan bila diorang dah penat..

    ReplyDelete
  4. pergh..aiskrim..dengaq pun dah terasa nak makan..heheh ;-)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™