28 November 2012

fish vs mamam....






semalam aku tunjuk flashcard kat mia...

"mia ni apa??........

"catttt...... (padahal gambar tiger..dia kata cat hehe) boleh lahhh..sebab gambar tiger tu macam cat...

"yang ni apa ???........

"MAMAM.....

"Mamam?????? ni FISH........

opah dia plak menyampuk..ha betul la tu mamam...hehe..aku gelak tak hengat...adehh la mia...


Photobucket

17 comments :

  1. bijak..bijak... anak buah sy keldai tu dia kata kuda.. yela, seakan² je kan

    ReplyDelete
  2. bijak2.. sebab dia tau fish tuh utk mamam.. hehehe~

    ReplyDelete
  3. hahah comel jek mia,,die selalu mamam fish tu =D

    ReplyDelete
  4. sgt comel bila bdk2 kecit cm ni start nak kenal gbr2 kan..kdg2 ape yg dia sebut tu sgt2 kelakar..heheheh

    ReplyDelete
  5. hahhahah...pandai mia...ingat makan yeak yeak...mia suke makan fish la ni yeak...

    ReplyDelete
  6. pandai mia.... mesti selalu mamam ikan ni....

    ReplyDelete
  7. hebat mia.. hihi..

    tp tue lah. mak ayah dia juga yg ajar cmtu kan.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  8. hehehehe...comel je time nak ajar depa tu kan..
    Pa'e pun sama..bila sy kata ini fish..dia kata ni ikan lah ibuu...hehe:)

    ReplyDelete
  9. BETUL JUGAK,FISH KAN UTK DI MAMAM..HIHI..BIJAK

    ReplyDelete
  10. hehehe kire ok lah tu... agaknyer sbb dia suke mamam ikan tu yg ikan dia kta mamam heheheh ...

    ReplyDelete
  11. mia fikir terus ke depan....bijak laa dia

    ReplyDelete
  12. mamam? hahahahha comelnye hahaha

    ReplyDelete
  13. hehe bijak la mia...betul la ti fish utk mamam hikss

    ReplyDelete
  14. pandai.. pandai fish untuk mamam kan :)

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™