10 May 2014

Menang TV...alhamdullilah




Nil la pertama kali aku join dinner tempat keje laki aku, kekok sebab takde geng sebab masing-masing dengan anak..aku pon buat-buat sibuk le dengan anak.. somi aku kata, hadiah kat depan pentas tu semua orang dapat... nasib le sapa dapat hadiah kecik dan besar..dia target nak home teater..ceh boleh camtu lak.


memandangkan tepon aku tak berapa terang nak tangkap gambar masa dinner tu jadi amik kat rumah je lah, yeahh alhamdullilah pakcik menang tv.. rezeki Allah, tak pernah menang hadiah camni.. apa yang dia target tak tercapai... dia target hadiah no. 3 tapi dapat hadiah no. 2 camne???


okey si mia pon inteprem jap... tv ni untuk mia tengok frozen ye...

4 comments :

  1. wah, tahniah… best nyer dapat cabutan bertuah TV… minta betis dapat paha yer….

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat tv..rezeki :-)

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee sungguh seronok menang hadiah tv besar itu.

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™