06 June 2012

Kenapa dengan "Pulut Kuning"


^ En. goggle punya^

Besday onyah tak lama lagi dah..cepat dah setahun budak tu..

plan macam nak buat makan2 panggil budak-budak kat lorong umah ni..tapi pikir2 lagi nak wat dengan  family-family je memandangkan aku dah tempah kameraman untuk gambar onyah kat studio nanti..

Kalau ikut kan aku nak buat pulut kuning aja + godies sikit.. tapi ramai yang kata tak elok bagi pulut kuning kat orang.. laki aku pun tak berapa nak setuju bagi pulut kuning tu..alamak tu la makanan paling sedap yang jarang aku makan..

tapi takpelah, betul juga mana tau ada orang yang tak boleh terima pulut kuning..silap-silap tong sampah penangannya..hehe..

bagi aku bedal je lah..bukan ada niat lain pun..

Photobucket

4 comments :

  1. errkkk.. betul eh nur tak elok bagi pulut kuning kat org.. nina selalu je bagi pulut kuning kat org.. huhuhuuuu...

    ReplyDelete
  2. yeke pulut kuning tak baik bg kt org, kalu kt terengganu kt umah mertua akak time knduri kawin dia akan bg pulut kuning kt budak2 n org yg tolong bt keje tau... n itu kire istimewa sgt tau...akak pun suke,mkn ngn rendang perkh

    ReplyDelete
  3. eh baru tau gak ni tak elok yeak bagi org pulut kuning....alah yg penting nawaitu kite kan...niat kite nak bagi org mkn kenyang hihihihi

    ishh jgn disebut2 pasal pulut kuning...my all time feveret tuh!

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™