20 October 2012

bakso tak sedap...



baru lepas makan bakso beli kat pasar malam tapi masyaAllah tak sedap langsung..
bukan le nak kata masakan aku tu lagi sedap, tapi biasalah orang berniaga sesetengah tu tahu nak untung je 
macam makcik bakso tu... supnya dah le rasa air mineral...baksonya pula memang home made tapi bukan setakat nak rasa daging..sepihan daging pun tarak !!
goog punya


sudahnya ke tong sampah bakso tu..memang tak boleh nak telan dah..rasa apa ntah...
nasib tak beli yang specel..katanya kalau spesel..bakso besar...eiii idok le aku kalau dah rasa rupa itu...
tak payah besar pon takpe....

* gerenti takpi dah.........

Photobucket

6 comments :

  1. takkan peniaga tu tak rasa sedapke tak bakso dia..teruklah peniaga macam ni...mustahil sukatan tak sama kalau buat bakso hari2...memang nak untung je ni..kalau saya,mesti tak datang lagi beli kat situ

    ReplyDelete
  2. nak makan bakso sedap meh dtg pasar mlm kat area umah akak.Akak yg dulunye tak makan bakso pun dah suka sgt skrg ni.Mmg ramai la org beli kat makcik ni.Terbaik super sedap.

    ReplyDelete
  3. heheeh..kekadang indah tengok dari rasa....cian tak dapat makan...saya pun tak reti nak masak benda ni..dok beli jugak laa...sesekali terkena hok xsedap....rasa membazir laa pulak dok buang..tapi xleh nak telan camno?..

    ReplyDelete
  4. assalam MI..kecewa sgtkan bila makanan yg kita beli terpaksa dibuang ketong sampah..ternah terjadi juga kat mama.. :(
    thanks sudi singgah !!..

    ReplyDelete
  5. hehehee...memang kalu dah tak leh telan ke tong sampah aje la kan....

    ReplyDelete

moga murah rezeki kamu ye..

© Coklat Polkadot Mia Izzati | Templates by : Milik Ibu Mia's Design | All Rights Reserved™